Dėžės dizainas – „MIESTAS“

Sukūrėme naują dėželės dizainą - „Miestas”

„Kūdikio lizdas“ – pirmasis Lietuvoje kūdikio kraitelis naujagimiui. Tai visi kūdikiui reikalingi daiktai, telpantys vienoje kokybiškoje dėželėje/lovelėje. Kartu su menininkais neseniai sukūrėme dar vieną išskirtinį dėželės dizainą – „Miestas“. Tad nuo šiol galima rinktis iš dar daugiau dėželių dizainų.

Pagrindinis dėželės dizaino akcentas – legendomis apipintas Vilniaus miestas su pilimis, bažnyčių bokštais ir angelu, saugančiu jo ramybę. Šalia – gyvybę simbolizuojanti upė. Vaikelio miegas šioje dėželėje – lyg kelionė oro balionu su pasakų herojais, primenanti saldžiausią sapną. Pastelinėmis spalvomis dailinta dėželė kurta vaikų iliustratorės ir puikiai derės ne tik  miegamajame, bet ir vaiko kambaryje mažyliui paaugus.

„Kiekvieną dėžės dizainą kūrėme kartu su menininkais. „Kūdikio lizdas“ – tai tarsi mano pačios kūdikis, todėl stengiuosi dalyvauti visuose etapuose nuo pradžios iki galo, kad klientams galėtume  pasiūlyti aukščiausią kokybę ir gaminius, pagamintus su meile. Kuriant dizainą „Miestas“ norėjosi pasiūlyti kažką labai šilto ir jaukaus. Klientai dažnai pasakoja, kad naujagimiui išaugus lovelę, dėželė lieka namuose ir naudojama kaip žaislų dėžė arba kaip atsiminimams skirta dėželė. Manau, šis naujasis dizainas idealiai dera prie įvairių interjero sprendimų tiek vaiko, tiek tėvų kambariuose“, – sako „Kūdikio Lizdo“ kūrėja Rasuolė Jasnauskienė.

Su visais galimais „Kūdikio lizdo“ dėželių dizainais galite susipažinti čia.
Grįžti į tinklaraštį
1 3