Kokie drabužiai tinka naujagimiui?

Kai į šeimą atkeliauja pirmagimis, labai dažnai tėveliams kyla daugiau klausimų, nei jie tikėjosi. Dažniausiai šie klausimai užplūsta parduotuvėse. Vienas pirmųjų pirkinių mažyliui – drabužėliai. Perkant kiekvieną iš jų, kyla abejonių, ar šis geresnis už kitus siūlomus ir pagal kokius kriterijus reikėtų rinktis? Svarbiausias patarimas būtų – rinktis natūralių medžiagų drabužius.

Savo naujagimiui naudokite tik natūralius 100 proc. medvilninius vystyklus, antklodes, paklodes ir drabužius. Tai pataria ir gydytojai, todėl kiekviename mūsų siūlomame „Kūdikio lizde“ taip pat rasite tik natūralios medvilnės drabužėlius ir ne tik. O nuo šiol siūlome ir rinkinius su organine medvilne, kuriai pagaminti nenaudojami dažai ir cheminės medžiagos.

Kodėl svarbu natūralumas?

Naujagimio odelė yra minkšta ir labai jautri. Todėl gydytojai rekomenduoja naudoti tik medvilninius vystyklus, antklodes ir drabužius dėl keleto priežasčių. Štai svarbiausi faktai apie medvilnę, kuriuos reikėtų žinoti vaikelio besilaukiantiems ar ką tik susilaukusiems tėveliams.

  • Medvilniniai drabužiai yra minkšti todėl netrina ir neerzina jautrios kūdikio odelės. Medvilnė yra natūralus audinys, todėl nealergizuojantis. Jūs galite nesijaudinti dėl kūdikio odelės išbėrimų ar egzemos.
  • Pagrindinė medvilnės savybė – ji greitai pašalina drėgmę ir greitai išdžiūva. Medvilniniai audiniai puikiai praleidžia orą, todėl kūdikis niekada nebus suprakaitavęs.
  • Medvilnė yra puiki medžiaga kūdikiams, kurie kenčia nuo astmos, nes skirtingai nei kitos medžiagos, neišskiria net ir mažiausių dalelių, kurios gali sukelti astmos priepuolius.
  • Medvilnė yra patvari ir labai lengva. Be to, medvilnė saugo aplinką – 100 proc. natūralus audinys biologiškai išsiskaido gamtoje.

Medvilninių drabužių priežiūra

Medvilnę galima lengvai išvalyti ar išplauti. Šis audinys lengvai „išleidžia“ purvą ir nešvarumus, todėl nėra reikalo naudoti agresyvių muilų, o chemikalų galite visiškai atsisakyti. Lengvas kūdikio drabužėlių ploviklis ir vos vos šiltas vanduo – tai viskas, ko reikia, kad būtų išskalbti medvilniniai drabužėliai. Galite skalbti ir džiovinti medvilnės audinius be jokių apribojimų. Džiovinti specialiose automatinėse džiovyklėse arba tiesiog pakabinti džiūti gryname ore.

„RBDT Kids Exclusives“ – sukūrėme iš meilės Jums

„RBDT Kids Exclusives“ – tai mūsų šeimoje gimęs prekės ženklas. Tai specialiai „Kūdikio lizdui“ pagaminti aukščiausios kokybės drabužėliai ir kiti gaminiai.

Išbandykite „RBDT Kids Exclusives“ drabužėlius, rankšluostį, pledą, čiužinį, paklodes. Taip pa sukūrėme atskirą kolekciją, kurioje specialiai ankstukams skirti drabužiai be vidinių etikečių ir su išvirkščiomis siūlėmis. Visi mūsų prekės ženklo drabužiai yra pagaminti iš organinės medvilnės arba natūralios, minkštos, 100 proc medvilnės. Drabužiai nėra dažyti, balinti, todėl geriausiai tinka kūdikio jautriai odelei. Visi mūsų gaminiai turi „STANDARD 100 by OEKO-TEX®“ sertifikatą.

Drabužiai ankstukams

Viskas sukurta su meile ir gaminta Lietuvoje.

Dydis pagal amžių cm.

Amžius

Naujagimio

0-3 mėnesių

3-6 mėnesių

6-9 mėnesių

9-12 mėnesių

Dydis cm.

50cm.

56cm.

62cm.

68cm.

74cm.

Grįžti į tinklaraštį
1 3